Eftirlifandinn

Survivor. 3. Ég veit hver vann. Ég vildi ekki vita það. Ég ætla ekki að segja frá því, því ég vil ekki eyðileggja fyrir öðrum. Eftir að hafa passað mig vandlega á því að lesa ekki neitt Survivor tengt (einhver á hugi.is póstaði hverjir færu næstir eitt skiptið og eyðilagði 3 þætti fyrir mér) þá fæ ég auglýsingaglugga í andlitið með mynd og nafni viðkomandi.

Ég var sumsé að reyna að laga vélina hjá Kára, og tengdi mig við netið, nema hvað að þá poppar ICQ upp (ræsti sig sjálfkrafa við nettengingu) og með því auglýsingaglugginn sívinsæli. Í honum var flennistór fyrirsögn þar sem sagði “(nafni leynt) wins Survivor!” og mynd af (nafni leynt) fyrir ofan. Meira vil ég ekki segja því að ég vil ekki skemma fyrir öðrum.

Ljósir punktar í dag, sá Newcastle vinna óþokkana í Leeds, og flísin náðist út, umvafin siggi. Hélt sér þarna inni í mánuð óbermið.

Sigurrós las óvart í DV hver vann Survivor 2 en hélt því að sjálfsögðu leyndu. Ég mun gera hið sama. Eftirfarandi bréf sendi ég svo á ICQ idjótana:

=x=x=x=x=x=x=x=x=x=
To: support@icq.com
Subject: Survivor 3: Advertising window for users in other Countries

Today while trying to fix a computer I allowed it to dial-up so I could fetch updates.

To my surprise ICQ then became active (not my computer, but I have disabled this functionality now) and there in a big advertising window I could see a picture of the Survivor 3 winner along with his name.

WHY ON EARTH do you do such idiotic things? Survivor depends on people not knowing the results, I assume that the final show was yesterday or something in the US, and so about everyone there that WANTED to know knows, but ICQ is used all over the world and at this time there are still 6 people left on the show here in Iceland. I REALLY detest you now, I’ve gone considerable lenghts in avoiding to hear any rumours about the winner, but then you put a big window with the persons face and name and announce it as the winner.

I’m sure that all your customers which are not based in the USA are just thrilled to know who won it, that means they no longer have to tolerate the excitement and participate in discussions on “who is going to win it” with those that are not ICQ users. I hope you understood this sentence in the sarcastic tone it was intended.

Those who wanted to know about the winner have always been able to go the the official website and learn it from there, I fail to see what gain you think you are giving to your audience, those who taped the show might yet not have seen it and so this is a nasty surprise for them as well.

A very bad move ICQ.
=x=x=x=x=x=x=x=x=x=

Comments are closed.